Om meg

Eg heiter Kjell Magne Gjøsæter. Er 40 år, gift og har to barn.
Bøker har alltid fascinert meg. Heilt fra eg lærte meg å lese som 6 åring, har eg lest bøker.
Det starta med bøker fra Disney, så gjekk den store leseinteressa over på Hardy-Guttene. Serien var spesielt populær på 90-tallet.

Med årene har det blitt mange bøker i forskjellige sjangrar. Eg liker å lese bøker fra «ukjente skatter». Dei som kanskje ikkje får den største oppmerksomheten i mediene, men som likevel skriver gode bøker. Eg håper med denne sida at eg kan nå ut til folket med bokanmeldelser av flest mogleg mindre kjente forfattarar. Eg skal hvertfall gjere mitt for at dei kan få navnet sitt LITT meir kjent.

Eg har ein regel for meg sjølv, som går ut på at eg IKKJE legger ut bokanmeldelser under terningkast 4 på denne siden. Dette av hensyn til forfattar, sidan eg bokanmelder stort sett debutanter, eller relativt nykommere i bokbransjen. Men også for å bruke denne siden til å anbefale leseverdige bøker. Eg ser ingen fordeler med å «slakte» ein nykommer i det offentlege rom, då velger eg heller å sende bokanmeldelse til forfatter/forlag, så får dei sjølv velge kva dei vil gjere med den.